Squarespace Koulutus & konsultointi

Onko sinulla Squarespace kotisivut, joiden kanssa tarvitset apua tai kaipaatko koulutusta sivujesi käyttöönottoon?

Tarjoan apua sekä pieniin että isoihin kysymyksiin ja koulutan sinut sekä työntekijäsi päivittämään sivuja itse.

Konsultointi

Kysymyksiä, joihin voit saada minulta apua, mm.: 

  • Squarespace kotisivujen laajentaminen
  • Squarespace kustomointi (esim. toiminnallisuuksien käännökset suomesta englantiin, CSS tyylikikat)

Koulutus

Sinun kannattaa varata Squarespace koulutus, jos mm.:

  • Haluat tehostartin uusien kotisivujen käyttöönottoon itsellesi tai työntekijöillesi
  • Haluat oppia hyödyntämään Squarespacen toimintoja tehokkaammin ja paremmin

Lähetä yhteydenottopyyntö:

Etunimi, Sukunimi
 Squarespace kotisivut yritykselle
Squarespace kotisivut yritykselle

Miksi valita Squarespace?

Squarespace-julkaisualustan hyödyt ja ominaisuudet

 

DIY

Squarespace julkaisualustan lähtökohtana on DIY eli tee-se-itse mentaliteetti, jonka ansiosta sinun on erittäin helppo ylläpitää ja päivittää sivustoasi pitkään projektin jälkeen. Useimmat muokkaustoiminnot toimivat hiirellä vetämällä ja siirtämällä. Jos olet käyttänyt tietokonetta viimeisen 10 vuoden aikana, opit käyttämään Squarespacea.

TYYLIKÄS DESIGN

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset yleensä huomaavat, on Squarespace-layoutien eli mallipohjien tyylikäs ja kaunis design. Squarespacen layoutit ovat kokeneiden ja taitavien UX/UI suunnittelijoiden suunnittelemia. 

 

MIELENRAUHA

Squarespace on itsenäinen alusta, jota hallitaan ylhäältä alas. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistoa, laajennuksia tai widgetejä ei ole koskaan tarpeen päivittää. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että yhden komponentin vaihtaminen rikkoisi jotain muuta. Myöskään kolmannen osapuolen sovelluksista tai laajennuksista ei tarvitse maksaa, koska useimmat toiminnot ovat Squarespacen omia.

RESPONSIIVISUUS

Mobiililiikenne kattaa nyt yli puolet kaikesta verkossa tapahtuvasta liikenteestä. Tämän takia on tärkeää, että sivusto toimii jokaisella laitteella. Kaikkiin Squarespace layouteihin on rakennettu ainutlaatuinen mobiilikokemus, joka vastaa kotisivujen yleistä tyyliä. Sisältö näyttää siis hyvältä jokaisella laitteella joka kerta.

 

24/7 TUKI

Squarespacen asiakaspalvelutiimi on käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa 24 tuntia vuorokaudessa ja on voittanut useita palkintoja erinomaisesta asiakastuestaan. 

YLI 10 VUOTTA ALALLA

Squarespace perustettiin vuonna 2003 ja on kasvanut tasaisesti. Yrityksellä on nyt jo yli miljoona asiakasta maailmanlaajuisesti.