Miksi valita Squarespace?

Squarespace-julkaisualustan hyödyt ja ominaisuudet

Toteutan kotisivuprojektit Squarespace-julkaisualustalla. Tässä muutamia syitä, miksi mielestäni Squarespace on yrittäjän paras ystävä.

 

DIY

Squarespace julkaisualustan lähtökohtana on DIY eli tee-se-itse mentaliteetti, jonka ansiosta sinun on erittäin helppo ylläpitää ja päivittää sivustoasi pitkään projektin jälkeen. Useimmat muokkaustoiminnot toimivat hiirellä vetämällä ja siirtämällä. Jos olet käyttänyt tietokonetta viimeisen 10 vuoden aikana, opit käyttämään Squarespacea.

TYYLIKÄS DESIGN

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset yleensä huomaavat, on Squarespace-layoutien eli mallipohjien tyylikäs ja kaunis design. Squarespacen layoutit ovat kokeneiden ja taitavien UX/UI suunnittelijoiden suunnittelemia. 

 

MIELENRAUHA

Squarespace on itsenäinen alusta, jota hallitaan ylhäältä alas. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistoa, laajennuksia tai widgetejä ei ole koskaan tarpeen päivittää. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että yhden komponentin vaihtaminen rikkoisi jotain muuta. Myöskään kolmannen osapuolen sovelluksista tai laajennuksista ei tarvitse maksaa, koska useimmat toiminnot ovat Squarespacen omia.

RESPONSIIVISUUS

Mobiililiikenne kattaa nyt yli puolet kaikesta verkossa tapahtuvasta liikenteestä. Tämän takia on tärkeää, että sivusto toimii jokaisella laitteella. Kaikkiin Squarespace layouteihin on rakennettu ainutlaatuinen mobiilikokemus, joka vastaa kotisivujen yleistä tyyliä. Sisältö näyttää siis hyvältä jokaisella laitteella joka kerta.

 

24/7 TUKI

Squarespacen asiakaspalvelutiimi on käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa 24 tuntia vuorokaudessa ja on voittanut useita palkintoja erinomaisesta asiakastuestaan. 

YLI 10 VUOTTA ALALLA

Squarespace perustettiin vuonna 2003 ja on kasvanut tasaisesti. Yrityksellä on nyt jo yli miljoona asiakasta maailmanlaajuisesti.